Kauneus, hiukset & tyyli.

Ihonhoito-, meikkaus-, hius- ja tyylivinkit

Helppo ohje: Kuinka magneettiripset kiinnitetään?

Magneettiripset voidaan kiinnittää kahdella tavalla, riippuen siitä millaisia ripsiä käytät ja onko sinulla käytössä myös magneettinen eyeliner.

Magneetti eyelinerin kanssa ripsien kiinnitys on helpompaa ja jos et ole tottunut käsittelemään tekoripsiä, suosittelemme aloittamaan eyelinerin kanssa. 

Magneettiripsien kiinnitys magneettieyelinerin kanssa:

 1. Useimmat magneettiripsinauhat ovat hiukan jäykkiä aluksi ja ne pitää löysyttää ennen ensimmäistä käyttöä. Ota ripsinauhan molemmista päistä kiinni ja taita ripsinauha pehmeästi tiukalle kaarelle niin, että se on aivan ylösalaisen U-kirjaimen muotoinen. Taivuttele ja “vetkuttele” ripsinauhaa edestakaisin niin, että ripsinauhan muoto tulee kaarevammaksi ja nauhasta tulee joustavampi.
 2. Ravistele magneettieyelineria hyvin ja pyyhkäise sivellintä purkin reunaan, ja sivele ylimääräinen liner talouspaperiin tai kämmenselkään. Tällä tavoin saat ohuemman kerroksen lineria.
 3. Sivele magneettista eyelineria ripsirajaasi 2-3 kerrosta
 4. Anna jokaisen kerroksen kuivua ennen kuin lisäät eyelineria
 5. Vie magneettiripsinauha varovasti kiinni eyelineriin. Ripsien magneetti ja eyelinerin magneetti nappaavat kiinni toisiinsa heti.
 6. Varmista, että ripsinauha on aivan kiinni ripsissäsi. Varo, ettet jätä vahingossa rakoa omien ripsiesi ja ripsinauhan väliin.
 7. Jos ekalla kerralla tähtäys ei osunut aivan kohdilleen, se ei haittaa. Ota ripset varovasti irti ja koita uudelleen. Voit myös tarvittaessa lisätä eyelineria.
 8. Katso alla olevasta videosta tarvittaessa lisäohjeet.

Vinkki: Jos ripsinauha on jäykkä eikä se tunnu sopivan silmääsi, johtuu se siitä että et ole löysyttänyt ripsinauhaa riittävästi. Pehmennä ripsinauhaa viemällä se tiukan U-kirjaimen muotoon ja liikuttelemalla sitä kevyesti niin, että nauha löystyy.

Magneettiripsien kiinnitys ilman magneettieyelineria:

Jos et halua käyttää eyelineria, on magneettiripset mahdollista kiinnittää myös ilman eyelineria. Tämä tapa on haastavampi ja vaatii hiukan harjoittelua. Vakuutamme kuitenkin, että taito on tosi helposti opeteltavissa ja kun pääset jyvälle siitä mikä on homman nimi, kiinnität magneettiripset yhtä nopeasti kuin magneettieyelineria käyttäen.

Magneettiripsiä on kahdenlaisia: On sellaisia, joissa on kaksi identtistä ripsinauhaa päällekäin. Toinen nauha tulee omien ripsiesi yläpuolelle ja toinen nauha alapuolelle. Tällä tavoin omat ripsesi “litistyvät” nauhojen väliin ja magneettiripset pysyvät paikoillaan.

On myös sellaisia, joissa on vain yksi ripsinauha, jossa on kolme pientä magneettia. Näille pienille magneeteille on kolme vastakappaletta. Ripsinauha viedään omien ripsien päälle ja vastakappaleet kiinnitetään yksitellen ripsinauhaan niin, että omat ripset jäävät magneettien väliin. Yleensä tämän tyyppiset magneettiripset ovat joustavammat ja luonnollisemmat.

Tällä tavoin kiinnität magneettiripset ilman magneettieyelineria:

 1. Useimmat magneettiripsinauhat ovat hiukan jäykkiä aluksi ja ne pitää löysyttää ennen ensimmäistä käyttöä. Ota ripsinauhan molemmista päistä kiinni ja taita ripsinauha pehmeästi tiukalle kaarelle niin, että se on aivan ylösalaisen U-kirjaimen muotoinen. Taivuttele ja “vetkuttele” ripsinauhaa edestakaisin niin, että ripsinauhan muoto tulee kaarevammaksi ja nauhasta tulee joustavampi.
 2. Levitä omiin ripsiisi ripsiväri. Tämä on välttämätön vaihe, sillä jos ripsissäsi ei ole ripsiväriä, ovat ne liian liukkaat eikä magneettiripset pysy silmissäsi. Ripsiväri tuo rakennetta ripsiin, eikä ripsinauha pääse näin ollen liukumaan ripsistä pois.
 3. Vie magneettiripset kiinni luomeen aivan ripsiesi yläpuolelle. tarkista, että ripsinauhan ulkonurkka on täsmälleen samalla kohdalla kuin omien ripsiesi ulkonurkka.
 4. Nosta pinsettien väliin yksi vastakappale
 5. Pidä leuka ylhäällä, nosta luomeasi kulmakarvasi kohdalta keskisormella (tällä tavoin näet paremmin oikean paikan vastakappaleelle) ja pidä nimettömällä ripsinauhaa paikallaan jotta se ei luiskahda pois paikoiltaan
 6. Vie magneettinen vastakappale kiinni ripsinauhan uloimpaan magneettiin. On helpointa aloittaa uloimmasta magneetista.
 7. Vinkki: Vie magneettinen vastakappale ensin lähelle silmämunaasi ja sitten vasta nosta se kiinni ripsinauhaan (tee siis ikään kuin L-kirjaimen muotoinen liikerata). Jos viet vastakappaleen liian edestä, nappaa magneetti kiinni ennen aikojaan ja ripsinauha lähtee paikoiltaan.
 8. Tee sama kahdelle muulle magneetille.
 9. Katso alla olevasta videosta lisäohjeet:
Toivomme, että opit paljon uutta magneettiripsien käytöstä ja niiden asentamisesta! 🙂 Muistathan, että magneettiripsesi pysyvät hyvinä vain, jos muistat pitää niistä hyvää huolta.

Ennen magneettiripsien ensimmäistä käyttökertaa suosittelemme lisäksi lukemaan myös toisen artikkelimme, jossa kerromme 5 käytännöllistä vinkkiä magneettiripsien ja ja magneettieyelinerin käyttöön:

 

Mistä löytää täydelliset magneettiripset?

Magneettiripsiä on monenlaisia, eri hintaisia ja -laatuisia. Magneettiripset eivät ole käyttökertoihinsa nähden lainkaan kalliit, vaikka niihin sijoittaisikin useamman kympin. Suosittelemme lämpimästi Eyluren Pro Magnetic magneettiripsiä ja Ardellin magneettieyelineria, sillä niiden laatu on erinomainen ja hinta erittäin ilahduttava (reilu 20 euroa).

Saattaisit pitää myös näistä artikkeleista: