Tuloksellista kauneudenhoitoa.

Ihonhoito- ja hiusvinkit kampaajan ja kosmetologin kynästä.

Vastuuvapauslauseke

Tämä vastuuvapauslauseke selventää kuinka autamme sivustomme kävijöitä.

Eveline.fi

Eveline.fi-sivusto luotiin hyödyttämään kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä. Teemme taustatyötä kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviin haasteisiin, joita suomalaisilla kuluttajilla olemme havainneet usein olevan, ja rakennamme niiden pohjalta lukijalle iloa ja hyötyä tuottavia artikkeleita. Tässä yksi esimerkkiteksti.

Kaikki sivustoltamme löytyvät artikkelit on kirjoittanut kampaaja ja kosmetologi.

Affiliate-linkit

Eveline.fi-sivusto sisältää affiliate- eli suosittelulinkkejä. Jos teet ostoksia meidän kauttamme, saamme myynnistä pienen osan palkkioksi. Tämä ei aiheuta sinulle lisäkustannuksia eikä ostamasi tuote ole kalliimpi tai halvempi meidän kauttamme ostettuna. Yritys/verkkokauppa siis jakaa oman voittonsa kanssamme kiitoksena suosittelusta.

Kaikki tuotteiden suosittelut ovat aitoja ja vilpittömiä suosituksia, ja ne perustuvat rehellisyyteen. Käytämme paljon aikaa taustatutkimukseen ja testaamiseen vertaillessamme tuotteita ja tehdessämme artikkeleita. Uskomme sen näkyvän lopputuloksessa!

Ostamalla tuotteita sivustomme linkkejä klikkaamalla tuet toimintaamme ja autat meitä parantamaan Eveline.fi-sivustoa. Suosittelulinkeistä tulevien komissioiden avulla luomme parempia artikkeleita ja saamme kustannettua työkaluja, jotka tekevät sivustosta mukavamman käyttää.

Verkkokaupat

Tällä vastuuvapauslausekkeella korostamme myös, että emme ole vastuussa linkittämistämme verkkokaupoista. Me emme ole verkkokaupan toiminnasta vastuussa ja toimimme ainoastaan itsenäisenä yhteistyökumppanina verkkokauppojen kanssa. Tämän takia sivuillamme saattaa joskus olla tietoa, jotka kaipaavat päivittämistä. Jos huomaat, että jokin linkki esimerkiksi ei vie minnekään tai havaitset muuta päivittämisen tarvetta, voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla. Siitä on iso apu sivuston kehittämisessä.

Emme ole vastuussa myöskään maksuliikenteestä tai ehdoista tuotteita tai palveluita ostettaessa. Ennen ostopäätöksen tekemistä tarkista, että tuotetiedot ovat varmasti oikein ja ajantasaisia. Me Evelinellä teemme parhaamme, että päivitämme tietoja sivuillamme säännöllisesti.

 

Uutiskirje

Uutiskirjeen tilaamalla pääset postituslistallemme. Uutiskirjeellä ilmoitamme uusista mielenkiintoisista artikkeleista, kuten oppaista, tuotevertailuista ja muista vinkeistä. Käytämme uutiskirjeen lähettämiseen pilvipalvelua.

Voit päättää uutiskirjeen tilauksen koska tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Vierailemalla Eveline.fi-sivustolla annat hyväksyntäsi näille tiedoille. Pidätämme oikeuden lisätä, päivittää tai muuttaa tietoja milloin tahansa.